DE VÂNZARE 3 camere, Bad Kleinkirchheim, Spittal, Austria, strada sankt hoswalder

DE VÂNZARE - Cod. 29787

  • Tipologie: 3 camere
  • Zona: 50 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 2

Bad Kleinkirchheim la două (2) km de la intersecția exact (în loc de Jandarmerie), care duce la Sant Oswald. Locatia este mare, atât pentru pacea, cât și pentru comoditatea (mers pe jos pentru o cale viabilă în aproximativ 15 minute pentru a ajunge la Santa Caterina Spa); pentru cei care iubesc schi, una dintre numeroasele statiuni de schi este de aproximativ La 250 de metri de blocul de apartamente.
Apartamentul este situat la etajul al doilea într-o poziție de invidiat: SOUTH / EAST. Acesta include o terasă mare pentru a mânca, de asemenea, bine pentru plajă: măsurare m. 5 pentru m. 1,35. În general, apartamentul este doar m. 33 și constă dintr-un hol de intrare, care duce la baie (chiuveta, masina de spalat toate într-un placaj marin mobil), cabină de duș, prosop încălzit poate fi de asemenea utilizat în sezoanele de mijloc, deoarece acestea poartă un termostat bec electric. dar orb cameră discret cu vidul de reglementare viu. apoi se continuă în camera de zi, care include o chicinetă ca frigider înalt, cu celulă congelator, aragaz cu placă ceramică cu microunde (electric) și chiuveta în fragranite alb, cu suprafața de sprijin, o piscină mică și o normală și mașină de spălat vase. Grupuri de Colt pentru a mânca în șase persoane, TV mobil cu decodor pentru a vizualiza RAI, Mediaset și terestră digitală; o canapea extensibilă confortabilă, care este extras. Dormitor cu pat dublu format tăblie și fascicul fals în cazul în care ei găsesc cazare colectate 2 + 2 spoturi luminoase cu halogen reglabile, toate in periat si mata pictat de brad, inclusiv doua noptiere, este un dulap cu două uși. Camera si camera de zi / sufragerie sunt pavate cu scanduri de zada periat si decolorat. Pe podea, există o cameră cu dulap orb, cu un pat și două dulapuri mari. În fața condo insistă locuri de parcare deținute de fiecare apartament stivuite și numerotate în mod regulat. Intrarea în clădire de pe stânga duce la o cameră folosită ca sală de schi și cizme. Apoi, în vederea unei scări cu trepte confortabile, toate căptușite cu un covor bun și o bară de mână bună din lemn. Întreaga clădire este încălzită cu ulei combustibil (cazan centralizat a fost înlocuit în 2010).
taxe anuale de serviciu, care în mod normal, nu ar depăși €. 900,00 includ electricitate, apă caldă și rece, ulei de taxe de încălzire centrală de construcție, de colectare a deșeurilor, etc. și costurile de administrator. Oportunitate unica !!!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB