DE VÂNZARE Vilă, Tirol, Innsbruck, Austria, altro

DE VÂNZARE - Cod. 42114

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 2000 m²
  • Camere: 15
  • Starea clădirii: Good

Iată specificațiile în plus față de ceea ce aveți deja:

- Construit în 2004 de un artist și sculptor excentric, temperamental
- 2010 a doua extindere a casei - ambele case sunt conectate ca una.
- Părinții mei l-au achiziționat ca o escapadă la schi, dar apoi s-au îndrăgostit atât de mult de ea încât au rămas în mare parte acolo.

-Terenul este 2270m2
- suprafata de locuit 1000m2
- incalzire: gaz, pregatita pentru caldura geotermala si are cuptor cu lemne la subsol.
- Răcirea prin reactivarea energiei geotermale

- 2 garaje complet echipate cu toate uneltele necesare intretinerii terenului

- Parc de grădină mare cu trandafiri, viță de vie și 2 terase de luat masa cu blocuri de granit și sculptori, precum și piese de artă dispersate.
- 3 Fântâni: 1 în alee,
1 în interior în holul de la intrare și 1 în iaz de înot (apă naturală cu sistem eco, nuferi și totuși înotabili fără suprasolicitare chimică).
- Grădină de legume și fructe Bio unele dintre ele ascunse. Poți să te furi pe o bancă ascunsă din spatele capelei cu o carte în timp ce mănânci propriile fructe de pădure chiar lângă tufișurile din jurul tău.
- O capelă romantică pentru rugăciune sau meditație separată de casă.
Coloanele externe și interne au toate placarea cu aur, fără colțuri (înseamnă fără energie stagnantă) - unghiurile de 90 de grade sunt doar în noua porțiune a casei.
Ferestrele din sticlă sunt rezistente la spargere pentru securitate naturală. Este de 2 ori 1cm geam dublu, pereții ferestrei din podea până în tavan. Peretele ferestrei zonei de lounge poate fi îndepărtat în întregime pentru experiența ta în interior/exterior vara.

- La etaj sunt 5 dormitoare mari și mici - fiecare cu baie proprie, toată marmură italiană, cristale Swarovski și aur de 24k pe robinete, pereți și alte detalii - vezi poze. Toate camerele au balcoane naturale cu vedere la munte.

- La parter, așa cum este descris în pdf, există un lounge cu șemineu, sufragerie, hol primitor. Finisați saună caldă din lemn cu duș și cadă, cameră de odihnă mică sau trambulină, sală spa, 2 birouri, încă un living-in-suite cu cadă cu jacuzzi și o cameră pentru personal cu baie. 2 toalete pentru oaspeți plus încăperi mici de depozitare. Podeaua de marmură este încălzită, pentru o senzație confortabilă pe tot parcursul anului.
- În ciuda faptului că este construit și plin de lux, se simte fericit, cald, ușor și primitor - nu rigid și rece sau greu și vechi.

Lenjerie de pat de ultimă generație, bucătărie complet utilată pentru bucătar, sticlă groasă de cristal și haine pentru cină, prosoape etc. sunt deja acolo. Este gata de mutat.

Subsolul cu tavan înalt este complet echipat cu toate cele necesare pentru ca personalul sau familia să aibă grijă de viața de zi cu zi. Camera de schi, încălzitor de mănuși, cameră de scule, spălătorie și 7 încăperi mari de depozitare care pot fi folosite pentru o cramă sau peșteri de joacă pentru copii.

Acest lucru nu trebuie făcut public pentru a fi comunicat direct potențialilor cumpărători:
întreaga casă principală are un subsol secret închis, cimentat, care poate fi ușor deschis și folosit dacă este necesar.

Reședința este perfectă pentru aventuri, relocare rapidă într-un tărâm idilic, o reședință de vară și de iarnă sau un refugiu creativ, nunți într-un mic cerc privat sau bijuterie romantică secretă sau un cadou soacrei, atât de multe motive pentru a o iubi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Buy&Go Real estate
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB